LİSELİLER "MİLLET OLMAK" TEMASIYLA HAZIRLADIKLARI AFİŞ VE SLOGANLARIYLA YARIŞIYOR  
LİSELİLER

LİSELİLER "MİLLET OLMAK" TEMASIYLA HAZIRLADIKLARI AFİŞ VE SLOGANLARIYLA YARIŞIYOR

Millî Eğitim Bakanlığı, 15 Temmuz Millî Birlik ve Demokrasi Günü etkinlikleri çerçevesinde, "Millet Olmak" Temalı Liseler Arası Afiş ve Slogan Yarışması'nda söyleyecek sözü, geleceğe bırakacak bir izi olsun isteyen gençleri yarışmaya davet ediyor. Katılımcıların çalışmaları okul müdürlükleri tarafından 5 Temmuz 2021 tarihi mesai bitimine kadar il müdürlüklerine dijital ortamda iletilecek. Sonuçlar, 12 Temmuz'da ilan edilecek.

15 Temmuz Millî Birlik ve Demokrasi Günü etkinlikleri çerçevesinde, öğrencilerde millî birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek, demokrasi bilincini geliştirmek ve pekiştirmek amacıyla "Millet Olmak" temalı afiş ve slogan yarışması düzenlendi. 
 
Yarışmaya örgün eğitime devam eden tüm lise öğrencileri katılabilecek. 35x50 cm ebadında yapılacak afiş çalışmasında teknik sınırlama olmayacak. Afişler, karakalem, sulu boya, kuru boya, guaj boya, akrilik, yağlı boya, kolaj tekniğiyle yapılabileceği gibi bilgisayar ortamında da tasarlanabilecek. 
 
Sloganlar ise en fazla on sözcükten oluşacak, "millî birlik ve demokrasi" konusunda farkındalık geliştirici içerikte olacak. 
 
Çalışmalar, en geç 5 Temmuz 2021 tarihi mesai bitimine kadar il müdürlüklerine okul yönetimleri tarafından dijital ortamda iletilecek.
 
Eserler, il bazında değerlendirmeye tabii tutulup her ilde birincilik alan eser, ilini ulusal düzeyde temsil etmek üzere 8 Temmuz 2021 tarihi saat 17.00'ye kadar basin@meb.gov.tr adresine dijital ortamda gönderilecek.
 
Dereceye girenler, 12 Temmuz 2021'de Basın Müşavirliğince ilan edilecek.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.