BAKAN ÖZER, DOĞANŞEHİR KONTEYNER KENTİNDEKİ EĞİTİM NOKTALARINI ZİYARET ETTİ  
BAKAN ÖZER, DOĞANŞEHİR KONTEYNER KENTİNDEKİ EĞİTİM NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

BAKAN ÖZER, DOĞANŞEHİR KONTEYNER KENTİNDEKİ EĞİTİM NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde öğrenci ve öğretmenlerin bulunduğu konteynerleri ziyaret etti.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ilk olarak öğrencilerin LGS ve YKS hazırlık sürecine destek amacıyla hazırlanan DYK noktalarında öğrencilerle bir araya geldi. Deprem bölgesindeki öğrencilere her türlü desteği vereceklerini belirten Özer, "Siz yeter ki iyi olun, mutlu olun. Her zaman yanınızdayız." diye konuştu. 
 
Doğanşehir'de Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Destek ve Koordinasyon Merkezi'nde yetişkin kursiyerleri dinleyen Bakan Özer, konteyner kentteki ilkokul ve ortaokulu ziyaret etti. Burada çocuklarla bir araya gelen Özer,  "Sizler iyi ki varsınız. Sizi çok seviyoruz. Her geçen gün daha iyi olabilmek için çalışacağız." diye konuştu. Kendisine işaret diliyle sevgisini ifade eden öğrenciye Özer de işaret diliyle "Ben de seni seviyorum." diye yanıt verdi. Bakan Özer, çocukların yüzünde küçük de olsa bir tebessüm oluşturmak için gece gündüz çalışan öğretmenlere de şükranlarını sunduğunu belirtti. 
 
Özer, öğrenci etkinlik çadırı, öğrenci/öğretmen destek sistemi merkezi olarak kurulan konteyner ve açık öğretim danışma biriminde de incelemelerde bulundu. 
 
Bakan Özer, konteyner kent ziyaretinin ardından Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine giden Bakan Özer, ana sınıfında çocuklarla sohbet etti, hastane yetkililerinden çalışmalara ve çocukların sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.