BAKAN ÖZER'DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI  
BAKAN ÖZER'DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

BAKAN ÖZER'DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.   

Bakan Mahmut Özer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları söyledi: "Ülkemizin kalkınması ve milletimizin refahı için var gücüyle çalışan; emeği alın teriyle yoğurarak yüce bir değere dönüştüren, başta eğitim camiamız olmak üzere tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum."
 
Aşçı yardımcılarına kadro müjdesi
Öte yandan Türkiye'deki istihdam politikalarına Bakanlık olarak güçlü desteklerler sağladıklarını ifade eden Bakan Özer, Millî Eğitim Bakanlığınca daha önce istihdam edilen aşçı yardımcılarına kadro müjdesi verdi. 
 
Özer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir müjdeyi paylaşmak istediğini ifade ederek "Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında taşımalı eğitimden ücretsiz yemek imkânının sağlanmasına kadar uygulanan sosyal politikalar sayesinde bugün 5 milyon yavrumuz ücretsiz yemek imkânından faydalanıyor. İşte bu uygulamanın bir ayağını da aşçı ve yardımcı destek personeli oluşturuyor. Bu vesileyle Bakanlık taşra teşkilatında sözleşmeli aşçı yardımcısı olarak görev yapan 3 bin 85 personelimizi aşçı kadrosuna atadık, hayırlı olsun." dedi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.