BAKAN YUSUF TEKİN, KAHRAMANMARAŞ'TA OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU  
BAKAN YUSUF TEKİN, KAHRAMANMARAŞ'TA OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

BAKAN YUSUF TEKİN, KAHRAMANMARAŞ'TA OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde okul ziyaretlerinde bulunarak öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.

Bakan Yusuf Tekin, ziyaretleri kapsamında 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve yeniden inşaatına başlanan kırsal Kılılı Mahallesi'ndeki Balsuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kılılı Anadolu Lisesi inşaatlarını inceledi. Ardından Yıldızkent Şehit Şeref Ortaokuluna geçen Tekin, burada öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
 
Kılılı Geçici Barınma Merkezi Konteyner Kenti ziyaretinde öğrencilerin çiçekle karşıladığı Bakan Tekin, çiçeği kadın öğretmene hediye etti. Konteyner kentteki bungalov sınıf ve kütüphaneye giren Bakan Tekin, öğretmen ve öğrencilerle buluştu.
 
Bakan Tekin, daha sonra beraberindekilerle ekim ayında kendisini ziyarete gelen ve bilişim sınıfı talep ederek okullarına davet eden Yolderesi İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.
 
Burada velilerce karşılanan Tekin, sınıfları gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğretmenler odasında eğitimcilerle bir araya gelen Tekin, basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.