MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI, GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİYLE "DEVLET TEŞVİKLERİ TANITIM GÜNLERİ"NDE  
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI, GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİYLE

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI, GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİYLE "DEVLET TEŞVİKLERİ TANITIM GÜNLERİ"NDE

Millî Eğitim Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri"nde gençlere yönelik projelerini ziyaretçilerle buluşturuyor.


"Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında" sloganıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri"ne 13 Bakanlık, Savunma Sanayii Başkanlığı, Dijital Dönüşüm Ofisi, TÜBİTAK, KOSGEB, Türkiye Ulusal Ajansı gibi 40'ın üzerinde kurum ve kuruluştan temsilciler katılıyor.

Etkinlikte gençlere yönelik devlet, proje ve eğitim destekleri, hibeler, burslar, teşvikler, fonlar hakkında bilgilendirmeler yapılıyor.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün organize ettiği Millî Eğitim Bakanlığı standında Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim, Din Öğretimi, Ortaöğretim, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlükleri gençlere yönelik projelerini tanıtma imkânı buldu.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü yetkilileri standlarında, meslek liseleri ve mesleki eğitim merkezlerini tanıtmak amacıyla verilen devlet katkıları, ön lisans ve lisans programlarını bitirenlere meslek edindirme konularında katılımcı gençlere açıklamalarda bulundu.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün ERDEM (Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli) ile "Oku-Yorum" projelerini tanıttığı etkinlikte Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü de MEB'in devlet bursu olan YLSY (Yurt Dışında Yüksek Lisans ve Doktora Eğitim Fırsatı) hakkında gençleri bilgilendirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri"ne katılarak Millî Eğitim Bakanlığı standını ziyaret etti.

12 Aralık 2021 tarihine kadar sürecek olan etkinlik kapsamında gençler, kamu kurumları stantlarını ziyaret ederek destek ve teşvikler hakkında bilgi alabilecek.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.