TARIM ALANINDA ÖRNEK UYGULAMALARIN YAYGINLAŞTIRILMASI ÇALIŞTAYI  
TARIM ALANINDA ÖRNEK UYGULAMALARIN YAYGINLAŞTIRILMASI ÇALIŞTAYI

TARIM ALANINDA ÖRNEK UYGULAMALARIN YAYGINLAŞTIRILMASI ÇALIŞTAYI

Konya'da, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı tarım alanı bulunan okullarda susuz ve topraksız tarımı geliştirmek ve bu okullarda görevli öğretmenlerin gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Tarım Alanında Örnek Uygulamaların Yaygınlaştırılması ve Yenilikçi Uygulamaların Geliştirilmesi Çalıştayı" başladı.

Mevlana Öğretmenevinde düzenlenen çalıştayda konuşan Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener, mesleki eğitimde farklı ve güzel çalışmaların devam ettiğini belirterek Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in bu kapsamda kendilerine çok büyük destek verdiğini söyledi.
 
Mesleki ve teknik eğitim merkezleriyle mesleki ve teknik Anadolu lisesi öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirebilmesine olanak sağladığını ifade eden Şener, "Biz mesleki eğitimciler olarak elimizden ne gelirse onu gerçekleştirmeliyiz." dedi.
 
Yaklaşık 35 yıl okul müdürlüğü yaptığını belirten Şener, şunları kaydetti: "Bu süreçte alanlarda ve programlarda ne gibi sorunlar yaşanıyor, hepsini biliyorum. Bu sorunlara çözüm üretmek için sizlerle bir aradayız. Yeter ki bu çalıştaylar gibi okullarınızda yapacağınız çalışmalar hakkında da bizlere dönütler verin. Yol haritamızı birlikte çizelim, güzel bir mesleki eğitim oluşturalım."

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.